Slibning i stedet for nyt gulv

Ser dit gulv træt og nedslidt ud, påvirker det hele boligen. Så hvorfor ikke få foretaget en slibning af dine gulve – det fornyr dit hjem og giver dig en daglig glæde.

Om det er det store gamle hus – eller den mindre studenterbolig – glæden ved et smukt gulv, der passer til din øvrige boligindretning, er lige stor.

I mange gamle ejendomme findes store skønne lejligheder, der som eneste minus har mørke, glansløse gulve præget af mange års lak.

Her kommer de moderne maskiner til slibning af gulv ind i billedet, for med dem kan fagmanden forvandle de triste mørke gulvbrædder til et lyst og tiltalende gulv.

Ved slibning fjernes gulvets overflade af gammel lak, og slibning bør derfor kun foretages af en fagmand.

Slibning i stedet
gulvafslibning

 

Efter slibning af gulve skal de efterbehandles

Efter slibningen af dit gulv eller flere gulve gennemgås de nøje for at sikre, der ikke er slibemærker eller andre ujævnheder. Massive gulve kan slibes flere gange end et lamelopbygget gulv. Ved en slibning fjernes typisk mellem 0,3 til 1,0 millimeter af gulvet alt efter, hvor plant gulvet er i forvejen.

Har man et lamelgulv, er det derfor yderst vigtigt, at slibning foretages rigtigt første gang, og derfor skal man kontakte sin fagmand.

Når man har fået foretaget en slibning, kommer man til den måske mest spændende del af behandlingen. Nemlig at beslutte, hvordan det nye gulv skal se ud.

Og her er mange muligheder. Og der er ingen grund til at tænke traditionelt.

Lak, lud, sæbe, olie eller voks giver alle smukke trægulve.

 

Slibning af gulve til god pris

Den seneste trend inden for efterbehandling efter en slibning af gulve er indfarvning med forskellige former for bejdse. Det være sig i pangfarver eller i dæmpede jordfarver.

Gulve i børneværelser er udsat for mere slid end dagligstuen, så her er det vigtigt at vælge en slidstærk efterbehandling. Og så glæd dig over, at massive gulve kan slibes flere gange, så du kan altid forny dit hjem ved at kontakte din fagmand  Så vil du forny dit hjem – kontakt din fagmand for en god pris på slibning af dine gulve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *