En verden af muligheder i gulve

Har man et laminatgulv behøver man ikke bekymre sig om ridser fra hundepoter og mærker efter stilethæle.

Et laminatgulv kræver stort set ingen vedligeholdelse, blot støvsugning og en våd gulvklud, så har man altid et velholdt gulv.

Et laminatgulv er opbygget af flere lag træ med et foto lamineret på oversiden.

Når man bestemmer sig for et laminatgulv, skal man samtidig bestemme sig for, om man vil have et parketgulv eller et plankegulv, ligesom man frit kan vælge træsort. Eller et klinkegulv, hvis det er drømmen. Gulvets udseende afgøres af det foto, der er lamineret på oversiden af gulvet – og man kan naturligvis udmærket vælge et laminatgulv, der ser ud som egeparket i stuen og klinker i køkkenet.

Garant gulve er af høj kvalitet, og Garant laminatgulve er meget slidstærke. Hos Garant kan man få opfyldt de fleste boligdrømme, også i gulvtæpper, gardiner og øvrigt boligtilbehør.

muligheder
En verden af muligheder i gulve

 

Muligheder i gulve

Garant gulve viser gerne muligheder i dit eget hjem, så du i de rette omgivelser kan se mulighederne for gulvbelægning, før du træffer dit valg. Garant tilbyder også at flytte dine møbler og fjerne gammel gulvbelægning, før de går i gang med at lægge dit nye gulv.

Er du mere til gør-det-selv løsninger, ja, så står Garant også klar med rådgivning og hjælper dig i gang. Du kan også vælge at få Garant gulve til at lave det mest besværlige, mens du selv tager dig af resten – du bestemmer selv.

 

Flere valg ved lakering af gulv 

Har man valgt et laminatgulv har man et langtidsholdbart gulv, der ikke ændrer udseende.

Men er man typen, der kan lide forandring, skal man vælge et trægulv, for her er der mulighed for at skifte udseende ved gulvafslibning og efterfølgende lakering.

Alle slags trægulve, det være sig parketgulve eller plankegulve kan afslibes, og i dag er lakering ikke ensbetydende med gulnede gulve, som kendes fra mange gamle lejligheder.

Lakering af gulvet forsegler og beskytter trægulvet, så det er nemt at have med at gøre i hverdagen.

Alt efter boligstil kan man vælge at lakere sine gulve med ultramat, halvmat og blank gulvlak.

Et lakeret gulv skal blot rengøres med almindelig gulvvask med et neutralt rengøringsmiddel, men bør lakeres igen inden gennemslidning – ellers bevarer lakeringen ikke sin styrke.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *