Gulvafslibning og lakering i Kalundborg

Uanset boligstil vil en gulvafslibning understrege din boligs specielle charme. Hvad enten du har massive plankegulve eller parketgulve, kan de afslibes.

Gulvafslibningen fjerner al gammel lak og øvrig behandling af gulvet, så man kommer ned til det rene træ.

Når gulvafslibningen er tilendebragt, skal du vælge efterbehandling, og her står alle muligheder åbne. Ønsker du fransk landstil eller cool newyorkerstil omsat til Kalundborg – det er bare at vælge. Lak, sæbebehandling eller indfarvning med bejdse.

Kalundborg
Gulvafslibning i Kalundborg

Lakering efter gulvafslibning

Selvom du nu lige har betalt for en gulvafslibning for at fjerne gammel lak, skal du ikke af den grund frygte for at vælge at få gulvene lakeret igen.

For lak er en gulvbehandling, der for det meste kun kræver støvsugning og let vask – og er derfor praktisk i en travl hverdag. Og med en naturfarvet lak opnås et smukt gyldens skær.

Spørg din fagmand i Kalundborg, han har tilbud på både gulvafslibning og efterbehandling. For med en professionel gulvafslibning og efterbehandling kan du ændre det gamle trægulv, så det kommer til at passe til din boligstil og danner grundlaget for en harmonisk indretning.

 

Gulvafslibning af forskellige typer gulve

Hvad enten det drejer sig om et billigt trægulv eller et eksklusivt plankegulv, kan gulvet fornys med en gulvafslibning.

Prisen på gulvafslibning ligger på mellem 50 til 100 kroner pr. kvadratmeter, så det er billigere end at dække det gamle gulv med gulvtæpper. Og når du kontakter dit gulvfirma i Kalundborg, vil vi naturligvis give dig et mere præcist tilbud, før du bestemmer dig for en gulvafslibning.

Også dørtrin og trapper kan afslibes, så der er ingen grund til at fortvivle, når trappetrinene ser slidte ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *