Gulvafslibning er en god måde at opfriske gamle og ridsede trægulve

Såfremt du har et trægulve der er mat og slidt, så kan en gulvafslibning friske det op. Se de mange muligheder her på hjemmesiden om afslibning og efterbehandling af trægulve. Billig gulvafslibning og gode gulvafslibning priser er vores kendetegn, så du kan trygt kontakte os når kvaliteten skal være i top. Vi har mange års erfaring og har udført afslibning og efterbehandling af trægulve i mange år.

Gulvafslibning
Gulvafslibning og ridsede trægulve

Gulvafslibning

I mange år har vi udført afslibning og efterbehandling af trægulve med forskellige former for overflader. Men først skal træet afslibes og i den forbindelse opstår der altid en række spørgsmål. Det kunne være:

  • Hvor lang tid tager en gulvafslibning?
  • Hvor meget støver det?
  • Skal jeg være hjemme?
  • Skal gulvene være ryddet for møbler?

og højest sandsynligt en række andre spørgsmål, som kan besvares ved at kontakte os.

Hvor lang tid tager en afslibning?

Det er ikke altid nemt at komme med en nøjagtig tid før gulvets beskaffenhed er undersøgt og vi ved hvormange hjørner og kander der er. Endvidere er luftfugtighed og temperatur også af stor betydning med hensyn til tørre-/hærdetid.

Vores gulvmand kan med stor nøjagtighed fortælle tidsforbruget når han ser gulvet.

En trænet fagmand, indenfor gulvbranchen, kan på øjemål vurdere gulvets størrelse og beskaffenhed. Det trænede øje kan også give en indikation af om den ønskede overfladebehandling kan tilrådes. Her vil han tage træets beskaffenhed, træsort, gulvtype i betragtning og, om nødvendigt, give dig gode tips og gode råd.

Gulvbehandling der forskønner

Selve afslibningen kan normalt udføres på én dag ved en almindelig bolig. Men herefter skal der påføres en gulvbehandling med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Voks
  • Sæbe

 Og de har en varierende tørre- 0g hærdetid. Ofte kan en afslibning og efterbehandling, i en almindelig bolig gøres, gøres på 2 arbejdsdage.

Gør det selv gulvafslibning

Det tager naturligvis længere tid at afslibe et trægulv når man er uøvet. Der findes mange gode råd om gør-det-selv afslibning i forskellige pjecer, som du kan få i farvehandlere og byggemarkeder. Hos os kan du leje gulvsliber og købe rekvisitter til efterbehandling, herunder lak, lud og olie.  Vi kan udleje gulvsliber for en weekend eller en hel uge. Der er normalt 2 ugers ventetid med afhentning i København, Århus eller Odense.