Om Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning – Østerbro

Er dit gulv ved at være mat og trist at se på, eller er det mørkt af megen gammel lak, ridset eller ujævnt? Så er det ved at være tid til at kontakte Gulvafslibning Østerbro.

Vi har i mere end 20 år udført gulvafslibning på Østerbro og har specialiseret os i gulvafslibning og efterbehandling af alle trægulve.

Vore medarbejdere er alle erfarne gulvafslibere, ordholdne og præcise, med stort kendskab til gulvafslibning af alle slags trægulve.

Så kontakt Gulvafslibning Østerbro – her får du hurtigt det bedst mulige tilbud på gulvafslibning, der matcher både dit gulvs behov og din pengepung.

Gulvafslibning Østerbro
Om Gulvafslibning

 

Gør det selv gulvafslibning

De maskiner, der anvendes til gulvafslibning er nogle ganske store maskiner, der kan udrette anseelig skade på et gulv, der ellers blot skulle friskes lidt op.

Derfor er det en dårlig ide at forsøge sig med at gør-det-selv gulvafslibning, selvom det umiddelbart kan se billigt ud. For man kommer nemt til at anrette alvorlig skade på gulvet med store slibeskader til følge, som det efterfølgende vil tage lang tid for en professionel gulvafslibning at rette op. Måske skal der endda en decideret afhøvling til. Så hvad der umiddelbart kan friste økonomisk, kan blive dyrt i den sidste ende. Og gulvafslibning udført af Gulvafslibning Østerbro er ikke dyrt. Priserne på gulvafslibning ligger mellem 50 og 100 kroner kvadratmeteren, og vi kan give dig et præcist tilbud, før vi går i gang med gulvafslibningen.

 

Godt tilbud på gulvafslibning

Henvender du dig til Gulvafslibning Østerbro får du besøg af en topprofessionel medarbejder, der har gjort gulvafslibning til sit speciale. Og han forlader dig ikke igen, før dit gulv fremstår perfekt, og gulvafslibningen har givet dig et flottere gulv, end du havde forestillet dig. Så lev din drøm ud og kontakt Gulvafslibning Østerbro.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *