Gulvafslibning – Næstved

Gulvafslibning er en behandling af et trægulv, hvor man fjerner overfladebehandlingen på gulvet. Dette gøres med en maskine som ved hjælp af sandpapir kan fjerne behandlingsmaterialet. Maskinerne kan lejes for en billig penge, men prisen forhøjes yderligere hvis man skal hyre en autoriseret gulvsliber. Ved at afslibe sine gulve vil man få pæne nye gulve.

Gulvafslibning i Næstved

Gulvafslibning – Næstved
Gulvafslibning-Næstved

Folk som overvejer en gulvafslibning af sine slidte trægulve vælger ofte at gøre det selv. Selve afslibningen er en forholdsvis simpel proces, men kræver baggrundsviden inden man kaster sig ud i afslibningskunsten. Har man ikke den fornødne viden, kan man nemt komme til at ødelægge gulvet og gøre det ujævnt.. Hvis det er første gang at man overvejer gulvafslibning i Næstved , bør man hyre en professionel. Observer arbejdet og stil spørgsmål til processen, så du har mulighed for at afslibe gulvet selv næste gang. Er man fast besluttet på at gøre det selv, kan man finde masser af information om gulvafslibning på internettet. På youtube.com vil man kunne afspille videoer af ”gør det selv” –entusiaster, som har guides til gulvafslibning og andet. Man kan også ringe til en gulvafsliber og få råd og vejledning om træ, afslibning og efterbehandling. Det kan også tænkes at man har en bekendt som har erfaringer på området.

Gulve som bl.a. plankegulve, trapper, dørtrin, parketgulve og trægulve vil kunne afslibes. Har man et meget slidt gulv, bør man overveje en gulvafhøvling. Forskellen på disse er at en afslibning fjerner overfladebehandlingen, – Hvor afhøvling fjerner få millimeter af selve træet. En afhøvling kan give træet en helt ny overflade. Efterbehandling er vigtig, da træ nemt kan tage skade. Vand og andre flydende genstande trænger ind i træet hvis man ikke overfladebehandler det. En afhøvling vil ikke kunne udbedre vandskader hvis vandet er trængt ind i træet. Spørg en gulvafsliber til råds om træ behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *