gulvafslibning-lyngby kommer til aftalt tid

Gulvafslibning – glæd dig til at se de nye lyse gulve

Kunne du tænke dig at udskifte de gamle, slidte og mørke trægulve med helt nye, lyse og lækre gulve. Så er en gulvafslibning sagen for dig, for med en gulvafslibning fjerner vi i gulvafslibning-lyngby det øverste slidte lag af træet, så det nye lyse og lækre træ dukker frem som trold af en æske. Hvis du synes, det lyder dyrt, så kan du godt tro om igen, for en gulvafslibning er en af de mest økonomiske og i øvrigt også miljøvenlige måder at forny sit indbo på. Trægulve er et af naturens egne materialer, og det er langt mere miljøvenligt at få en gulvafslibning frem for at anskaffe tæpper eller lægge et helt nyt gulv. Og forstil dig et hjem med lyse gulve, der næsten er et møbel i sig selv, og hvordan du efter gulvafslibningen gen-møblererrummene med dine ’gamle’ møbler.

gulvafslibning-lyngby
gulvafslibning

 

Vi er din kontakt til gulvafslibning af højeste kvalitet

Er du interesseret i et godt tilbud fra gulvafslibning-lyngby, så kontakt os via vores kontaktskema. Så sker der efterfølgende det, at vi tager kontakt til dig for at aftale en tid, hvor vi kommer forbi og kigger på dine gulve. Vi vil nemlig gerne have lov at se, hvor meget de trænger, før du får et endeligt og bindende tilbud fra os. Ved samme lejlighed vil vi gerne spørge dig, om vi også skal give dine dørtrin en omgang og hvis du har trapper til en kælder eller første sal, om de så også skal have en omgang med gulvafslibnings maskinen. Og endelig vi gulvafslibning-lyngby også spørge dig om det er os eller dig selv, der står for at give de nye afslebne gulve en slidstærk og smuk overflade i form af lak, olie eller sæbebehandling.

 

gulvafslibning-lyngby kommer til aftalt tid

Herefter kan vi udregne et godt tilbud til dig på gulvafslibningen, så du nu ved hvad det koster sort på hvidt.  Kan du lide prisen, så aftaler vi herefter, præcis hvilken dag vi går i gang og dermed hvornår du kan møblere dit hjem oven på et smukt lyst trægulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *