gulvafslibning-korsoer hjælper med miljøvenlig gulvafslibning

Gulvafslibning er af gode grunde meget hot i disse år, og det er da heller ikke så underligt, for man får virkelig meget forandring for pengene og samtidig er træ et naturligt materiale, hvilket bestemt også er i tidens ånd. Samtidig er selv det at afslibe gulvet et genbrug af naturens ressourcer, så det kan næsten ikke blive mere miljøvenligt end en gulvafslibning. At resultatet så er bragende flot, ja, det kommer så oven i, og det er måske det, der i første omgang får folk til at vælge en gulvafslibning fremfor de langt dyrere nye tæpper eller et helt nyt gulv.

gulvafslibning-korsoer hjælper
gulvafslibning

 

Vi står for gulvafslibning i højeste kvalitet

Når vi i gulvafslibning-korsoer foretager en gulvafslibning, sker det typisk på et trægulv, der er ved at være godt slidt og slet ikke så flot som det var en gang. Måske er gulvet skjult med tæpper, og nu er det på tide at få renoveret gulvet, så det øverste grimme lag af gammel fernis og lak bliver fjernet.

Dette sker med en effektiv gulvafslibnings maskine, der med groft sandpapir til at starte med fjerner det øverste og mest medtagne lag. Herefter bruges der finere og fineres sandpapir indtil hele gulvet er ensartet lyst og smukt, og så får gulve lige en ekstra gulvafslibning med det fineste sandpapir, så det får en sidst flot finish og glød.

 

Få alle gulvafslibning-korsoer gode fif

Vil du gerne høre mere om hvordan du får smukke gulve med en gulvafslibning, så kontakt gulvafslibning-korsoer. Vi fortæller gerne alt det du skal vide. Dels om din gulve egner sig – det gør de aller fleste – og dels hvad du selv kan gøre. For rummene skal jo være tømt for møbler, og er du helst fri for dette, kan vi hjælpe dig. Ønsker du omvendt at gøre så meget som muligt selv, så er dette også en mulighed, da du kan leje en gulvafslibnings maskine hos gulvafslibning-korsoer, og vi giver dig gerne råd og tips med på vejen om gulvafslibningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *