Gulvafslibning København – Vælg din gulvafslibning i København

Afslibning og efterbehandling af alle træsorter udføres i København. Vi er et gammelt og dynamisk gulvfirma med mange års praktisk erfaring med alle  former for gulvarbejde. Alt gulvrenovering udføres med ny teknologi og maskiner, for altid at kunne tilbyde en optimal gulvløsning.

Gulvafslibning København
Vælg din gulvafslibning i København

Gulvafslibning København

Geografisk dækker vi København og omegn, men er ikke bleg for at køre i resten af landet. Vore kunder er bred sammensatte og dækker private husstande, boligselskaber og virksomheder. Vi er et forholdsvis lille gulvfirma med små omkostninger og derfor kan vil tilbyde billig gulvafslibning til fornuftige gulvafslibning priser.  Derudover kan vi byde på:

  • En høj kvalitet
  • Den samme gulvmand under hele forløbet
  • Høj og ensartet kvalitet
  • Fornuftige priser

Såfremt dine trægulve er slidte og trænger til en opfriskning, så kontakt os gerne for en snak. Her kan vi afdække hvilke forskellige muligheder der er for at opfylde dine ønsker og behov. Og vi kan give dig inspiration med prøver og eksempler på forskellige former for gulvbehandling. Mange tilfredse kunder i København har i årenes løb fået udført gulvarbejde af os, så derfor har vi en bred vifte af referencer og erfaring.

Gulvafslibning København
Gulvafslibning-København

Gulvafslibning priser i København

De bedste priser på afslibning af gulve får man ved at surfe lidt rundt på nettet. I København er der et hav af små gulvfirmaer, og afhængig af hvor meget de har at lave, så kan man være heldig at få en god pris.  Prisen afhænger primært af hvilken gulvbehandling du ønsker:

  • Ludbehandling
  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling
  • Sæbebehandling

Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med rengøring, vedligeholdelse, pleje og hvilken behandlingsform der passer bedst til dine ønsker og behov.

Gulvservice aftale

Det er muligt at tegne en serviceaftale hvor vi med faste intervaller efterser, afrenser og efterbehandler dine trægulve. Det er primært en service for virksomheder og institutioner, men den er også velegnet til større boliger.

Uanset hvilken behandling du vælger så er vil klar til at hjælpe dig.  Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så er du godt på vej.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *