Er det på tide med en gulvafslibning-klampenborg

Hvornår er trægulve ved at være modne til en gulvafslibning? Ja, hvis du spørger os i gulvafslibning-klampenborg, så er det på tide, når man ikke længere er stolt af sine trægulve, men måske hellere ønsker at skjule dem – fx med tæpper.

En gulvafslibning løser problemet en gang for alle, og du kan nu skippe tæpperne og måske bare nøjes med et enkelt eller to.  Efter gulvafslibning skal trægulvene blot have en afvaskning med en sæbeklud en gang i mellem, og så kan du have smukke attraktive trægulve i årevis.

 

Gulvafslibningen foregår nemt og hurtigt

gulvafslibning-klampenborg
gulvafslibning klampenborg

Når gulvet afslibes sker der det, at overfladen på træet fjernes i tynde lag indtil hele gulvet er smukt lyst og flot. De fleste træsorter fremviser synlige åretegninger og fx fyrretræsgulve er også rige på knaster og andre aftegninger, der er med til at vise, at her er et ægte naturligt trægulv.

Slibningen foregår med kraftige maskiner, der er forsynet med effektive filtre til slibestøvet. Filtrene fjerner stort sat alle partikler fra gulvafslibningen, og der skal bare tørres lidt fint støv af i vindueskarmene mv., når gulvafslibningen er overstået. Og så står du ellers med et smukt gulv, der vil kalde på misundelige blikke fra familie og venner. Og i øvrigt kalde på at blive møbleret på en helt ny måde – naturligvis gerne med dine gamle møbler.

 

Gulvafslibning-klampenborg rådgiver om alt

Inden du tager det nye gulv i brug, skal det dog først have en behandling, så det både er slidstærkt og samtidig er nemt at holde rent. Du kan vælge mellem sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering, og vælger du lakken kan du her vælge mellem en mat, en blank eller en halvblank lak. gulvafslibning-klampenborg er klar til at rådgive dig gennem hele processen om alt – lige fra om dine gulve er egnede, hvilken overflade, der vil være mest egnet hjemme hos dig og hvordan du passer op plejer dit nye gulv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *