gulvafslibning | gulvbelægning

Gulvafslibning er vejen frem, hvis du ønsker at få nye gulve derhjemme. Gulvafslibning og gulvbelægning giver dig super flotte gulve der pynter i hjemmet.

Gulvafslibning får dine gulve til at blive som nye

Med en gulvafslibning får du en af de billigste måder at forny dit hjem på. En gulvafslibning er virkelig effektiv, for med ét forvandles hele gulvfladen fra at være en trist affære til at være et stykke inventar, du kan være rigtig stolt af. Og som det vil blive en fornøjelse at møblere.

 Kun erfarne gulvslibere

Gulvafslibning foretages af erfarne håndværkere, der virkelig kan deres kram og har mange m2 flotte gulve bag sig. Det betyder også at en gulvafslibning ikke medfører hakker og skrammer i vægge og paneler, som det ellers kan ske, når mere uerfarne håndværkere laver arbejdet.

 Dygtige håndværkere foretager din gulvafslibning

Gulvafslibning kan betales via boligens vedligeholdelseskonto, så du som beboer ikke kommer til at hive penge op af lommen, hvis du da vel at mærke bor til leje. Bor du i eget hus eller lejlighed, så er sagen en anden, men her er det vigtigt at huske på, at en gulvafslibning er en rigtig billig måde at forny sit hjem på.

 Vi er også gode til gulvbelægning

Måske har du ikke trægulve i hele huset. Så skal du vide, at vi også er super skrappe til gulvbelægning af enhver art.

Gulvbelægning kan som bekendt være rigtig mange ting – lige fra linoleum og vinyl til fliser og trælignende laminatgulve.

Alle typer af gulvbelægning har sine berettigelse og fordele, og som dine ekspert i alle former for gulve kommer vi gerne på besøg hos dig og tager en snak om, hvad du vil være bedst tjent med – her og nu og i fremtiden.

Priserne på gulvbelægningens forskellige typer varierer en del, lige som det også er forskelligt, hvor meget arbejde det kræver at opnå et flot resultat.

gulvafslibning | gulvbelægning
gulvafslibning || gulvbelægning

 Kontakt din fagmand

Tag derfor kontakt til os og få en inspirerende snak med vores gulvmand. Så skal vi nok være med til at komme med et godt bud på, hvad vi mener der vil give det bedste resultat i forhold til, hvordan gulvene fremover vil blive brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *