Når gulvafhøvling er nødvendig

Når gulvene skal friskes op, er en gulvafslibning det, de fleste har brug for. Men er gulvene meget gamle og slidte med dyb revner eller skævheder, kommer en gulvafhøvling på tale.

Gulvabc.dk tilbyder altid gode og konkurrencedygtige gulvafhøvlingspriser.

gulvafhøvling
Når gulvafhøvling er nødvendig

Gulvafhøvlingspriser

Gulvafhøvling er en grov behandling, hvor man med knive fjerner flere millimeter af selve træet.

Så selv om man ønsker billige gulvafhøvlingspriser, skal man se sig for og vælge den rette fagmand. Udføres arbejdet ikke godt nok, kan der komme slibemærker i gulvet – eller man kommer til at høvle for meget af.

Gulvafhøvling skal man derfor overlade til fagmanden, for forsøger man sig selv, kan man komme til at lave uoprettelige skader. For sker afhøvlingen for dybt, ødelægger man slidlaget og bæreevnen af gulvet.

Den Bette Gulvmand kan tilbyde gode gulv planing priser og til gulv planing anvender vi udelukkende de nyeste og mest effektive maskiner. Og behandlingen efter gulv planing foretages med miljøgodkendte produkter.

Så tjek vore gulvafhøvlingspriser, før du træffer dit endelige valg og få besøg af en af vore konsulenter, der kan give dig et konkret tilbud på gulv planing.

 

Efter gulvafhøvling

Dine gulve bliver som nye efter en gulv planing, og samtidig bevarer du det oprindelige gulv, der er en del af huset arkitektur og historie. Efter en gulv planing vil dine gulve igen fremstå flotte med spil og glans.

Efter en gulv planing skal gulvet slibes, så overfladen bliver glat. Gulvafslibningen  foretages også med store moderne maskiner, der sikrer at gulvet efterfølgende har får den rette finish.

Efter en gulv planing fremstår gulvet helt plant og uden grimme ridser, og gulv planing priser er altid billigere end at få lagt et helt nyt gulv.

Så er dit gamle plankegulv begyndt at flosse, slå sig eller måske endda flække, er det på tide at overveje en gulv planing udført af din fagmand.

Henvend dig trygt til os, og få et tilbud på de rigtige gulvafhøvlingspriser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *