Tag fat, og klar din gulvservice selv!

De mange muligheder for at få gode råd, og leje gulvsliber gør det nemt for de villige til at selv klare deres din gulvservice, lige fra gulvafslibning til vedligeholdelse i form af olie, lak, og ludbehandling. Lige fra de første spæde skridt hvor du lærer hvad der egentlig skal foregå med dit gulv når det kommer til gulvafslibning og afhøvling, til hvad du skal være opmærksom på når det kommer til lige præcis dit gulv, så er der hjælp at finde hele vejen fra når du skal leje en gulvsliber til påføring af lud.

 klar din gulvservice selv!
gulvservice

din gulvservice selv

Gør-det-selv centre tilbyder landet over små intense kurser i gulvservice, og her kan du gøre dig et overblik om hvad du skal regne med hvad gulvafslibning og ludbehandling indebærer. Det betaler sig ikke at leje gulvsliber og alt det andet udstyr for bare at indse at man er overmatchet. Det skal dog ikke afskrække en fra gulvafslibning i det hele taget, da der er et væld af fordele at nyde af. Dine gulve bliver igen silkeglatte, og du får fjernet det øverste lag af dine gulve som er blevet trætte og slidte. En gulvsliber kan få gløden tilbage i dine gulve, og samtidig give dine gulve følelsen af at være som nye, alt sammen til prisen på leje af en gulvsliber.

Efter du så har fået ordnet dine gulve, vil du gøre klogt i at få efterbehandlet dine gulve med lak, olie, eller ludbehandling, da de også gør en forskel i hvordan dine gulve ser ud om et år, og hvordan de skal vedligeholdes. Ludbehandling egner sig især godt til lyse træsorter, da ludbehandling rigtig kan bringe den gyldne farve frem i dine gulve. Ludbehandling gør også dine gulve mere slidstærke, og gøre dem også lettere for dig at rengøre. Der er derfor både prismæssige overvejelser samt praktiske fordele ved at også give sine gulve en ludbehandling efter leje af en gulvsliber.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *