En billig gulvafslibning og rigtig gode gulvafslibning priser

Det er ikke unaturligt at man betaler for meget for afslibning af trægulve. Hos os kan du få billig gulvafslibning der er til at betale. Vi har lave driftsomkostninger og kan derfor tilbyde gode gulvafslibning priser og kort ventetid.

Billig gulvafslibning

Prisen på afslibning af trægulve vil være forskellig fra gulvfirma til gulvfirma. Man skulle tro at prisen hænger sammen med kvaliteten, men sådan er det ikke altid.

billig gulvafslibning
En billig gulvafslibning

” Lad dit trægulv forskønne med en afslibning “

For indenfor gulvbranchen kan et gulvfirma have fornuftige lave priser fordi de holder de faste udgifter lave, modsat andre som har et ekstravagant høje omkostninger.  Mådeholdenhed er en dyd og derfor kan vi give vore kunder en god gulvafslibning pris.

Forskellige gulvløsninger

Prisen afhænger naturligvis af hvilke processer selve gulvafslibningen skal igennem. Afhængig af gulvets beskaffenhed skal afslibningen tilpasses træet og trægulvet. Der er forskellige processer som afspejler de forskellige grovheder af det sandpapir som benyttes. Det vil sige, at afslibning med den fine sandpapir kaldes ‘finslibning’:

  • Grovslibning
  • Finslibning
  • Mellemslibning
  • Let slibning
  • Fuldslibning
  • Efterslibning

En gulvløsning hvor der kun anvendes en finslibning og et enkelt lag lak er naturligvis billigere end en fuldslibning med 3 lag lak.

Benyt en fagmand

Den bedste og billigste løsning i længden er at benytten en professionel fagmand. En erfaren gulvsliber kan skræddersy den løsning som passer til dine ønsker og behov. Selvom en gulvspecialist koster en smule, så kan det helt klart anbefales i forhold til at udføre gør-det-selv arbejde. Vi har set mange eksempler på hjemmegjort afslibning, som burde være udført af en professionel gulvmand fra starten.

billig gulvafslibning
billig-gulvafslibning

Hvor lang tid tager det?

Det er altid rart at have en tidsplan når et renoveringsprojekt er igang. Som tommelfingerregel kan en afslibning og efterbehandling af en almindelig bolig gøres på 2 arbejdsdage. én dag til afslibning og én dag til gulvbehandling.

 Kontakt os gerne for et godt tilbud som er gratis og helt uforpligtende.