Gulvafslibning til alle typer trægulv

Hvis dit gulv i din bolig i Hellerup lider af mindre eller større skader, er det en god idé at hyre et erfarent gulvafslibningsfirma. Faglærte håndværkere vil kunne vurdere hvilket form for behandling dit gulv har brug for, så din bolig i Hellerup kan få en forvandlende make-over, der kan vare i mange år fremover.

gulvafslibning pris || gulvafslibning priser
gulvafslibning pris-gulvafslibning priser

Alle typer trægulv

Til at starte med skal det vurderes, om dit gulv i din bolig i Hellerup har brug for en gulvafhøvling inden gulvafslibningen foretages. Det kan være nødvendigt med en gulvafhøvling hvis skaderne i din bolig i Hellerup er mere omfattende. Har dit gulv fx dybe riller, kan det være nødvendigt at skære et tykkere lag af gulvet ved en gulvafhøvling. Derefter foretages gulvafslibningen for at fjerne den grove overflade. Har dit gulv i Hellerup kun små ridser eller er det blot mørkt og kedeligt at se på, er der udelukkende brug for en gulvafslibning.

 

Afslibningen foregår på den måde at der til at starte med bruges groft sandpapir, som gradvist skiftes ud med noget finere, for til sidst at ende med det fineste sandpapir. Dette er med til at gøre træet blødt og glat.

 

Herefter skal dit gulv i din bolig i Hellerup efterbehandles med en polermaskine. Også her er det nødvendigt at eksperter vurdere, hvilket slags efterbehandling der er brug for. Det kan være en lak eller bestemt slags olie eller lud. Brugen af polermaskinen er, ligesom afslibnings- og afhøvlingsmaskinen, forbeholdt erfarne håndværkere, som kan sørge for at forvandlingen af din bolig i Hellerup sker professionelt og med et fyldestgørende resultat.typer trægulv

Husk endelig ikke at begive dig ud i afslibningen eller afhøvlingen selv, da dette kan føre til grimme slibemærker i gulvet eller forskelle i gulvets højde. Det kræver både viden og praktisk erfaring at gennemføre en behandling af dit gulv i din bolig i Hellerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *